MvG logo www.mvgcontact.org
Homoseksualiteit

Home


Vrede
Gerechtigheid
Gelijkheid

Milieu
Samenleving

Politiek
Literatuur Geschiedenis
Beeldende Kunst
Toneel
Muziek
Films en
Video
Sport
Seksualiteit
Wetenschap
Theologie
Samen op Weg
Mormoons Forum
In Uw Gemeente
Internationaal

Kerkgebouwen
Columnisten
Antillen Suriname
Zuid Afrika
MVG Archief
Over MVG

Petra Chardon: Op het Oosten
Lees op deze site de nederlandstalige tekst van het prachtige toneelstuk "Facing East" van Carol Lynn Pearson. Een unieke theaterproductie!
Ecce Homo
Veel heiligen der laatste dagen zijn onzeker hoe homoseksualiteit te benaderen, en veroorzaken met hun houding pijn in de levens van de betrokkenen.
Méér dan seks alleen
Onze inzichten over seksualiteit met anderen te bespreken en te delen, zal intensieve geestelijke en lichamelijke inspanning van ons vereisen.
Apostel Paulus: iedereen is hetero?
What about the modern psychosexual understanding of homosexuals as persons whose orientation is fixed early in life, or perhaps even genetically in some cases?
Wouter van Beek: bruggen bouwen
Een meer inclusieve benadering van alle vormen van menselijke seksualiteit - ook homoseksualiteit - leidt naar een gezondere basis van ons eigen bestaan.
The Mormon Proposition
Een controversiele documentaire door Reed Cowan over de omstreden betrokkenheid van de kerk bij "Propositon 8" in Californie in 2009. (meer)
Affirmation
"Affirmation" is een (niet-officiele) mormoonse organisatie m.b.t. homoseksualiteit. Haar internet pagina's leveren een schat van relevante informatie op.
Adams Keuze - Psychologisch Drama
Het begrip 'homoseksualiteit' maakt bij verschillende mensen verschillende emoties los, in 'Adams Keuze' brengt Jan Gillis dit op creatieve wijze in beeld.
Lesbische dochter van Marie Osmond
Zijn we nog niet toe aan een discussie rond de realiteit van het leven dat ook de gezinnen van Marie en Donny Osmond niet onberoerd laat?
Restorations/Herstellingen
Er ligt hoop in de belofte dat geen enkele sterfelijke macht de uistorting van openbaring kan verhinderen waardoor alle Goden zullen worden gemanifesteerd.
(LV 121: 26-28, 33)